Szavazás

2023.02.01. 10:00

Olvasóink döntsék el, ki legyen az Év embere és az Év sportolója Dunaújvárosban és környékén!

A Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu keresi 2022 Év emberét és az Év sportolóit! Olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjat.

Fotó: Shutterstock

A Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu kiemelt figyelmet fordít arra, hogy beszámoljon a kiemelkedő teljesítményt nyújtó dunaújvárosi, illetve a térségünkben élő emberekről, azok munkásságáról. Legyen szó közéletről, kultúráról, tudományról, nagyszerű teljesítményekben bővelkedik szűkebb pátriánk. Hírportálunkon és lapunkban folyamatosan olvashatnak mindennapi emberek kivételes tetteiről, vagy éppen nem mindennapi emberek példamutató tevékenységéről. Az ő munkájukat, munkásságukat szeretnénk még inkább elismerni, ezért hirdettük meg az Év embere szavazásunkat. Szerkesztőségünk nem volt egyszerű helyzetben, mert örömteli, hogy nagyon sokan vannak, akik felkerülhettek volna az általunk összeállított listára. Azonban a végső döntés olvasóinké, akik az alábbi jelöltek közül választhatnak. Itt most csak a névsort közöljük, hiszen úgy gondoljuk, nagyon nem kell őket bemutatni, de tevékenységük rövid ismertetését a szavazás felületén megtalálhatják. (www.duol.hu/evembere2022

Nézzük az Év embere jelölteket ábécé sorrendben!

Bartalos Norbert és Kinga, Eper Roland, Feth Katalin, Gyenes Józsefné, Juhos Melinda, Kiss Péter, Kostyák Eszter, Kovacsik Milán és Partizer Csaba, Kovács István, Kőhalmi László, Makai Gábor, Orosz Tamás, Pethes Bálint, Pető Zsolt, Petrás Gábor, Polgár Lilla, Pribil Sándor, Rohonczi ROHO István, Szepessy Lócsy Angéla, Törökné Antal Mária és Pokornyi Orsolya.

Dunaújváros és térsége bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő sportemberekben is, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2022 szavazást, a voksolás során olvasóink dönthetnek arról, ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára az öt kategóriában, azaz férfi egyéni, női egyéni, férfi csapat, női csapat és edző. Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói, edzője Dunaújvárosban és térségében! (www.duol.hu/evsportoloja2022

Íme az Év sportolója jelöltjei, kategóriánként.

Férfi egyéni: Füzesy Dávid triatlonos, Gurisatti Gyula paralimpikon sportlövő, Hajdu Jonatán kenus, Kovács-Seres Hunor úszó, Slihoczki Ádám kenus.

Női egyéni: Kovács Zsófia tornász, Mayer Gréta tornász, Nyikos Veronika birkózó, Pupp Viktória birkózó, Szellák Szabina kajakos.

Edzők: Kiss Károly birkózás, Mihók Attila vízilabda, Molnár Gergely kajak-kenu, Szabó Gergő úszás, Trenka János torna.

Férfi csapat: DAB jégkorong, DKSE U19 röplabda, Karmacsi Autó kispályás foci, Rácalmás kézilabda, Worm Angels OB II jégkorong.

Női csapat: DAC kézilabda, DKSE torna, Dunaújvárosi Kohász kézilabda, DFVE vízilabda, Worm Angels jégkorong.

Az Év embere szavazáson a legtöbb voksot kapott személy lesz a győztes, míg az Év sportolója esetében kategóriánként az olvasóink által a legtöbb szavazatot gyűjtő sportolóké, csapatoké, illetve edzőé lesz a megtisztelő cím. A szavazás február 14-én délelőtt 10 óráig tart.

Kérjük, kattintson az Év embere (www.duol.hu/evembere2022) és az Év sportolója (www.duol.hu/evsportoloja2022) oldalunkra, és szavazzon a jelöltekre, amit naponta egyszer tehet meg. Azonban, ha azt szeretné, hogy az Ön által választott jelölt nyerje meg bármelyik kategóriát, akkor kérjük, látogasson el másnap is az oldalakra!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában