Mozgás

2022.12.30. 08:00

Szilveszteri malacfutás lesz Kisapostagon

Egy kis mozgás mindig jól esik, különösen, ha a karácsonyi töltöttkáposztát kell lemozogni. A kisapostagiak szellemesen malacfutásnak nevezték el a szilveszteri tömegsport-rendezvényüket, amelyre szeretettel várják nem csak a település lakóit, hanem bárkit, aki egy kis laza testmozgásra szánja el magát.

duol.hu

családi futás illusztráció

Fotó: avtk

Nem muszáj futni, lehet kocogni, sétálni, andalogni. Lényeg az, hogy a rajtvonalról kell indulni és a célvonalon át kell lépni - árulta el a program szervezője Tóth-Bagi Krisztina a település közösségi oldalán.

 A táv pontosan 2022 méter és bárki nevezhet rá 103 éves korig, melyet babakocsival vagy túrabottal is lehet teljesíteni, de biciklivel és rollerrel nem.
Kutyákat is szívesen látnak a sportolók között , de kizárólag pórázon.
A szervező szerint a részvétel a fontos, nem lesz győztes vagy vesztes.

Rajt és cél az Önkormányzatnál lesz

A verseny 10 órakor rajtol el és a déli harangszó jelzi a végét.
A  hősies testmozgást értékes vagy jópofa vagy finom ajándékokkal jutalmazzák - kinek milyen szerencséje lesz.
A célba érés után a résztvevőket zsíros kenyér, hagyma, forralt bor és forró tea várja - és minden más finomság, amit a program résztvevői visznek magukkal.

A malacfutás remek alkalmat ad baráti társaságoknak, családoknak, magányos farkasoknak és falubelieknek egyaránt a közös, vidám testmozgásra. Hogy együtt búcsúztassák az óévet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában