Hasznos tippek

2022.11.23. 14:00

Még a fagy beállta előtt víztelenítsük a kerti csapokat!

A víz védelmének fontosságára, a vízfogyasztás szerepére és annak jótékony hatásaira hívta fel az ügyfelek figyelmét az E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt. egy szemléletformáló projekt keretében.

Farkas Eszter/FEOL

Az egész napos program az Interspar áruház üzletsorán található ügyfélszolgálati irodájukban zajlott, ahol a kliensek egy kvíz kitöltését követően mikulásvirágot kaptak ajándékba.

– Nemcsak vizeink védelmének fontosságára szerettük volna felhívni a figyelmet a szemléletformáló projektünk keretében, a klímavédelem ugyanilyen fontos szempont volt, emellett pedig szerettünk volna ügyfeleinknek segítséget nyújtani mire érdemes odafigyelniük az elkövetkező időszakban – tájékoztatta lapunkat Takács Péter műszaki vezérigazgató-helyettes. Összesen száz mikulásvirágot fogunk kiosztani a nap folyamán, azonban ezt az akciót előzetesen nem hirdettük meg sehol. 

Takács Péter ad át egy ajándék mikulásvirágot az ERÖV Zrt. egyik ügyfelének (Fotó: Mártonfai D.)

A műszaki vezérigazgató-helyettes kiemelte a projekt aktualitását az adja, hogy az évszak változás miatt a felhasználóknak fel kell készülnie a télre. Az első fagy beállta előtt minden esetben szükséges elvégezni a kerti csapok víztelenítését, ezzel is megelőzve a vezetékek elfagyását. Erre demonstrációs táblákkal is próbálták felhívni az ügyfelek figyelmét.

A víz-kvíz kitöltését követően a fogyasztók nemcsak ajándékot kaptak, de hasznos tanácsokkal látták el őket a kültéri vízcsapok téliesítésére vonatkozóan és egy rövid beszélgetés keretében kérdéseket tehettek fel a takarékossággal, a környezet és a vízvédelemmel kapcsolatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában