BEFS UNIVERSITAS

2022.10.29. 15:00

Őszi Asztalitenisz Kupa 2022 versenykiírása

duol.hu

A Dunaújvárosi egyetem honlapának tájékoztatása szerint a verseny célja az asztalitenisz sportág népszerűsítése az egyetemi korosztály körében. Játék- és versenyzési lehetőség biztosítása az asztalitenisz sportágban jártasságot szerzett hallgatók részére. Kapcsolatépítés a résztvevő felsőoktatási intézmények között, a felsőoktatási hallgatók közötti sportbarátságok kialakítása, elmélyítése.

A versenyen indulhat valamennyi magyarországi egyetem, főiskola hallgatója (nappali, levelező, esti távoktatásban illetve PHD képzésben résztvevők, továbbá az 1 évnél nem régebben végzettek), aki igazolja egyetemi hallgatói státuszát, és akit határidőig beneveznek. Sportorvosi igazolás, versenyengedély nem szükséges. Az amatőr versenyen csak olyan hallgatók indulhatnak, akik nem rendelkeznek MOATSZ által kiadott versenyengedéllyel. A versenyszámok lebonyolítása az indulók létszámától függ (egyenes kiesés, illetve körmérkőzések, majd egyenes kiesés). Egy mérkőzés a nevezők létszámától függően 2 vagy 3 nyert (11 pontig tartó) játszmáig tart. A nevezések beérkezésének határideje: 2022. november 17. (csütörtök) 24 óra.

További részletek a Dunaújvárosi Egyetem honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában