Kedden is remekül szórakoztak a diákok

2022.10.26. 16:00

Agytorna és sportdélután a Dózsa-héten

Szente Patrícia

A héten felavatták az elsősöket is.

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

A hétfői szuper kezdés után pörög tovább a Dózsa György Általános Iskola változatos programsorozata. A második napon sem maradtak tétlenül a diákok, ugyanis kicsiknek és nagyoknak is remek, játékos feladatokkal készültek. 

A Dózsa-hét kedden is ötletes eseményekkel szórakoztatta diákjait. Amíg az alsósok egy agyserkentő tanulmányi versenyen vehettek részt, ahol a számolási, helyesíró és versmondó készségeiket kecsegtethették meg, addig a felsősök egy adrenalinnal töltött sportdélutánon frissülhettek fel.

A tornateremben a nagyok izgalmas csapatversenyeken mérkőztek meg egymással. A tanulók célba dobtak, futás közben tollasütőn pingpong labdát egyensúlyoztak, és felülésversenyen is kipróbálták magukat. A diákok nagy élvezettel teljesítették az izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokat, és már türelmetlenül várják a Dózsa-hét folytatását, ugyanis szerdán az intézmény ebédlőjében várják a felsősöket, akik Casino délutánon vehetnek részt párban és csapatban egyaránt. A tornateremben a nagyokat szerdán a kicsik váltják, hiszen aerobik és sportversenyen próbálhatják majd ki magukat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában