MMK: újra jön a szeretet hete

2022.02.07. 13:00

Jótékonysági gyűjtés – Téli bújócska előadás és szabadulójáték

A Szeretet hetére készül a helyi Munkásművelődési Központ, amely gazdag programsorozattal várja az érdeklődőket február 11. és 13. között az intézményben.

duol.hu

A Lara Mesék Társulat szórakoztatja a gyerekeket Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Dunaújváros - Február 11-én, jótékonysági aukciót szerveznek délután 17 órától a Magyar Szervátültetettek Szövetsége javára. Az aukció keretében fellép Karácsony János, a legendás LGT zenekar gitárosa is. 

Február 12-én 15 és 17 óra között szeretetbonbon-készítésére várják az érdeklődőket, majd délután öt órától a Lara Mesék Társulat (képünkön) Téli bújócska című előadása szórakoztatja majd a közönséget. 

Február 13-án, 10 órától pedig egy rejtélyes kalandra hív az MMK, hiszen a Szerelem fogságában címmel szabadulójáték várja a közönséget. A programok díjmentesen látogathatók. 

A szeretet hete keretében február 14. és 18. között ­ismét jön a „szeretet szíve ­akció”, amelynek keretében egy képet lehet felragasztani az MMK elé kihelyezett táb­lára, valamint szívecskével ­ellátott fotókat is várnak az ­intézmény hivatalos honlapjára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában