Mezőfalva

2021.12.30. 08:00

Csak a tereprendezés van hátra

HL

Impozáns lett a templomhoz vezető térkőburkolat Fotó: a szerző

Megújul a templomkert Mezőfalván – írtuk novemberi tudósításunkban. Ahogy akkor szó volt róla, mindenki nagyon reménykedett a munkálatok karácsonyi befejezésben, hiszen akkor egyfajta ajándék lenne az ünnepekre a katolikus közösség számára. 

 

Nos, a fotó tanúsága szerint nem hiába bíztunk az ügyes kezű szakemberek munkájában, hiszen szenteste napján, december 24-én szinte teljes készültséget fotózhattunk a területen, igényes, térkövezett burkolaton sétálhattunk a templom bejáratáig. 

 

A végleges formáját azonban majd csak kicsit később nyeri el a tér, az épület környéke. Apróbb csinosítások, igazítások vannak hátra és a sétány melletti földmunkák is befejezésre várnak. A tél, a fagyos időszak azonban nem kedvez a földmunkáknak, illetve a növények telepítésével is meg kell várni a tavaszt, annál előbb nem végezhetők az ilyen jellegű munkák. A kész állapotot azonban elképzelhetjük, ha ilyen szemmel figyeljük a templomkert környékét. Tavasszal pedig egészen biztosan gyönyörű környezet fogadhatja az embereket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában