ingatlanbazár

2021.08.21. 12:00

Fa és kő: földszínek és barátságos hangulat egy eladó, iváncsai házból

Szerető gondoskodással készülhetett az immár eladósorba került, 171 nm-es ingatlan. Az anyaghasználat és a tágas terek biztosítása is mind-mind az otthonosság érzetét keltik. Nézze meg a fotókat és képzelje bele tárgyait, bútorait a csodás házba!

duol.hu

“Egyedi tervezésű, különleges hangulatú családi házat kínálok megvételre Iváncsán! A föld színei, a természetes anyaghasználat melegséget kölcsönöz. Tágas terek, körbe napozott élettér jellemzi. A térhatást fokozza a 6 m belmagasságú nappali, mely nyitott fagerendás mennyezetével szemet gyönyörködtető. Az épület 2012-ben épült kiváló hőtartású POROTHERM 38 N+F M10 téglából. A cserepeslemez tetőfedést időtállósága és könnyű súlya miatt választották.

Mindenhol esztétikus fa nyílászárókat találunk, hőkamrás üveggel, redőnnyel, illetve sötétítővel, valamint szúnyoghálóval felszerelve. A melegről padlófűtés és radiátorok gondoskodnak, amit – az egyik legjobb alternatív, magas hatásfokú fűtési megoldást kínáló, telefonról vezérelhető – pellet kazán lát el. Ez a használati melegvizet is biztosítja. Nyári üzemmódban napelemek és villanybojler segítségével tarthatja alacsonyan rezsijét. 3 db klíma teszi még kellemesebbé a házban való tartózkodást a legmelegebb évszakban is.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában