SZŰK KÖRBEN, SZERETETBEN

2020.12.26. 08:00

Így tölti karácsonyát a Fejér megyei Tündérszép, Mészáros Réka

Idén, mint sok minden más, a karácsony is egy kicsit máshogy telik az embereknél.

feol.hu

Fotó: Szloboda Bianka

Kíváncsiak voltunk, hogyan tölti idén az ünnepeket Mészáros Réka, a Tündérszépek 2020 döntőjéig jutott, perkátai szépsége.

– Szűk körben tervezzük az idén megtartani a karácsonyt – árulta el nekünk. Nagyon bánja, hogy a vírus „közbeszólt”, és nagyobb összejöveteleket nem lehet tartani, így az ünnepek alatt sem tud találkozni minden szerettével és barátjával, de az egészség a legfontosabb most. Így kivételesen szakítanak azzal a hagyománnyal, hogy szenteste a nagyszülőknél költsék el az ünnepi ebédet, szeretnék megóvni őket, amennyire csak lehet.

– Igyekeztem online beszerezni a szeretteim ajándékait, de tényleg csak egy kis meglepetéssel készülök számukra a karácsonyfa alá. Megbeszéltük, hogy nem az ajándékozás a legfontosabb – avatott be minket Réka.

Megosztotta velünk továbbá azt is, hogy az idei év megmutatta számára, mik az igazán fontos dolgok az életben, és hogy nincs annál nagyobb ajándék, mint amikor a szeretteit egészségben, biztonságban tudhatja. Tudja, hogy mindenki számára nehéz időszak a mostani, ezért sok erőt és kitartást kíván mindenkinek, valamint Békés Ünnepeket!

Jelentkezz a 2021-es Tündérszépek országos szépségversenyre! Add meg magadnak az esélyt, hogy felfedezzenek a 10 millió forint összdíjazású szépségversenyünkön! Jelentkezz saját portfólióval, vagy kérj profi fotózást!

Jelentkezni a www.tunderszepek.hu oldalon tudsz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában