szponzorált tartalom

2020.05.15. 10:59

3 csillagjegy, akiknek nehéz a “szeretlek” szó

Egy párkapcsolat legszebb pillanata az, amikor először hangzik el a “szeretlek” szó. Azonban ennek kimondása nem megy mindenkinek könnyen, hiszen vannak, akik nagyon mély érzelmeket táplálnak a másik iránt, mégis nehezen megy ezeknek a szavakba foglalása. Most horoszkópja elárulja, hogy Ön közéjük tartozik-e.

A horoszkópok jelentősége

Az egyes horoszkópok sajátos tulajdonságokat rejtenek magukban, legyen szó vérmérsékletről vagy alapvető emberi tulajdonságról. Nos, ha Ön is tapasztalta már, hogy párja nem akarja kimondani azt a bizonyos “sz betűs szót”, ugyanakkor úgy érzi, hogy tökéletes boldogságban élnek, ne aggódjon, nincs komolyabb gond. Előfordulhat, hogy egyes csillagjegyek nehezen mondják ki érzéseiket, ezért most sorban megismerkedünk velük.

Vízöntő, a flörtkirály

A vízöntők annyira szeretnek kacérkodni, hogy nekik már a randevúk is hobbinak minősülnek. Ennek ellenére viszont alaposan megválogatják randipartnereiket, és sokszor nagyon nehéz helyzetben találják magukat, amikor úgy érzik, megtalálták az igazit. Ilyenkor ugyanis idegen terepre tévednek, és érzelmeik kimutatása során akadályokba ütközhetnek. Nem árt, ha tudja, hogy számukra nem könnyű kimondani, hogy “szeretlek”, de ha mégis sikerül, akkor szinte 100%, hogy komolyan gondolják.

Ha bizonytalan és még mindig vannak kérdései, akkor a horoszkópok mellett nem árt figyelembe venni az alapvető lelki folyamatokat is. A JOY részletes önismereti cikkeivel például saját személyiségén is fejleszthet, amivel még közelebb kerülhet párjához és a válaszokhoz!

Bak, a magányos harcos

Köztudott, hogy a bak igazi “magányos farkas”, azonban mint mindenki más, ő is igényli a kötődést, ő is vágyik a szerelemre. Sajnos nem mindig képesek ezért mindent megtenni. Habár ők maguk nagyon vágynak a szerelemre, de nem képesek teljesen átadni magukat az érzésnek. Sok időt vesz igénybe, amíg teljesen megnyílnak valaki előtt, de annyi biztos, hogy keresve sem találni nála megértőbb, szerethetőbb és ideálisabb párt egy bak csillagjegyűnél.

Ikrek, a józan ész képviselői

Az ikrek kemény gyeplőben tartják a szívüket, és szinte mindig minden területen az eszükre hallgatnak. Határozottak, megfontoltak, és sosem ugranak bele hirtelen semmibe, ez a fajta magatartás pedig tükröződik a párkapcsolatukban is. Ha valakivel együtt vannak, azt nagyon komolyan gondolják, viszont nekik is nehezükre esik kimondani az “sz betűs szót”. Előtte valószínűleg érvelést készítenek a fejükben, hogy belevághatnak-e egy ilyen kalandba, hiszen csalódást sem szeretnének okozni a másik félnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában