összeállítás

2019.11.18. 19:00

A hétvége legolvasottabb hírei

Az alábbiakban közöljük azokat a cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/villanyoszlopnak-csapodott-egy-mentoauto-pusztaszabolcson-3102903/

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Pusztaszabolcs belterületén. A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. november 16-án 12 óra 20 perc körül a 6207-es számú úton, az Adonyi út 52. szám előtt – megkülönböztető fény- és hangjelzés használata mellett – eddig tisztázatlan körülmények között egy mentőautó villanyoszlopnak csapódott. Az elsődleges adatok alapján a balesetben a mentőszolgálat két munkatársa megsérült.

https://www.duol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/kerjuk-segitsen-veradassal-a-pusztaszabolcsi-balesetben-megserult-mentosnek-3103236/

A pusztaszabolcsi mentős balesetben megsérült személy részére gyűjtést szerveznek a kollégái. Královics Gábor felhívását, amelyet a Facebookon osztott meg, betűhíven közöljük:

FIGYELEM!

Édesapám s jómagam kollégája és egyben nagyon jó barátunk súlyos MENTŐBALESETET szenvedett a mai napon Pusztaszabolcson és nagyon sok vért veszített. Ennek tudatában vérgyűjtést indítunk.

Kérlek benneteket, hogy minél többen segítsünk kedves kollégának és barátunknak!

AB+ a vércsoport de bármilyen vércsoportot elfogadunk!!

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/stabil-az-allapota-a-pusztaszbolcsi-mentos-baleset-sulyos-serultjenek-3103467/

Dr. Egyed Péter, Pusztaszabolcs alpolgármestere a duol.hu részére elmondta, hogy tegnap este értesült arról, hogy két mentős súlyos közúti balesetet szenvedett munkavégzés közben. Az orvosként is dolgozó alpolgármesternek a sérültek betegei és kollégái is.

– Egyikük állapota kielégítő, beszéltem vele telefonon, jobbulást kívántam neki, és mielőbbi felépülést, őt a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban kezelik.

Tegnap jártam Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Intenzív Osztályán, meggyőződtem róla, hogy az ügyeletet ellátó kollégáim a kórházban ismét erőn felül teljesítve tették, amit lehetett, amit tudtak. Mindent megtettek, és folyamatosan tesznek egy fiatalember életéért küzdve, akinek már stabilizálódott az állapota.

https://www.duol.hu/helyi-kiemelt/unnepeltek-a-szent-pantaleon-korhazban-3099438/

November 13-án a főnővéri értekezlet napirendi pontjai előtt Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló köszöntötte a nyár óta elmaradt és októberben jubiláló munkatársakat.

https://www.duol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/kozeppontban-a-nemzet-noverei-3102981/

A Nemzet Háziorvosa versenyben dr. Fekete Borbála mellett a munkatársait is elismerték. Most őket kérdeztem a szakmai múltjukról, a munkájukról és a versenyen szerzett élményekről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában