csendes napi programok

2019.10.29. 15:00

Már hivatalosan is Szabó Magdások

Pénteken tartották a Bocskai István Református Oktatási Központ Szabó Magda Tagintézményében az elsősavatót, amit csendes nap előzött meg.

Tóth Alexandra

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A reformáció jegyében belső elmélyülésre fókuszáltak az iskola diákja a délelőtt első óráiban. Az alsó tagozatos diákokkal Kovács Henrietta Judit intézményi lelkész foglalkozott interaktív, játékos programokon keresztül, a felsősöknek pedig az Intercisa Múzeum régésze, Buza Andrea tartott vetített képes előadást „Juppitertől Jézusig” címmel.

A csendes napi programokat követően volt az elsősök avatása, ami után 22 gyerek kapta meg Heni nénitől az áldást, tette le fogadalmát és vehette át az iskola pólóját. A kicsiknek mindezek előtt kvázi próbákat kellett kiállniuk, ahol táncoltak, énekeltek és verseltek együtt, bizonyítva, hogy ők már elég nagyok ahhoz, hogy egy komplett műsorral álljanak ki a szüleik, tanáraik és a felsőbb évesek elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában