Strandok éjszakája

2019.07.25. 13:00

Negyven fürdőben lazulhatunk pénteken este

Július 26-án tartják a strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.

Tóth Alexandra

A kezdeményezés célja a kezdetektől az volt, hogy megismertesse a magyar fürdőket és fürdőkultúrát a hazai és a nemzetközi nagyközönséggel – emlékeztetett a szervezet elnöke. Beszámolt arról is, hogy évről évre nő az esemény látogatóinak száma, tavaly meghaladta a 40 ezer főt. A strandok éjszakájához csatlakozott létesítmények pénteken meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket.

A fürdőkben változatos zenei programokkal, élő koncertekkel, sztárvendégekkel, Dj-kel várják a fürdőzőket. A zenei programok mellett tematikus szaunaprogramok, csúszdaverseny, aerobik és egyéb sportprogramok, habparti, lézershow és tűzzsonglőrök szórakoztatják a közönséget.

A csatlakozó strandok közül városunkhoz Ráckeve és Kecskemét fürdője, valamint a budapesti Aquaworld, a budakalászi Lupa Beach és Öböl Strandok esnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában