Felemelő érzés, fúvóka, rodeó

2018.09.21. 20:15

A feladatok eltértek a megszokottól, és taroltak a diákoknál

A hangulatos bevonulást és Raul nagysikerű koncertjét „komoly” versengés követte.

Tóth Alexandra

Miután az osztályfőnökök átvették a menetleveleket, a gólyacsapatok nekivágtak a húszállomásos vetélkedőnek. Szükség volt egy kis erő-állóképességre és ügyességre is az eredményes szerepléshez, ám a feladatok korántsem voltak szokványosak.

A gyűrű ura még a legügyesebbeken is kifogott Fotó: Zsedrovits Enikő

A pálya egyik részén kalapácsos erőmérő, boxgép, szkander és vadul billegő bika szolgált arra, hogy megmutassák, ki a legerősebb, legkeményebb elsős a DSZC-sek népes táborából, a másik oldalon viszont inkább a finom mozdulatoké volt a főszerep. A Trap Factory jóvoltából olyan kreatív eszközökön mérethették meg magukat a gólyák, mint a felemelő érzés névre hallgató fainstalláció, a gyűrű ura, ahol egy golyót kellett két madzag segítségével biztos helyre juttatni a versenyzőnek, vagy a fúvóka, ahol akadálypályán kellett átvezetni egy pingponglabdát, csak „tüdőből”.

Az állomásokon két-két DSZC-s tanár ügyelte a tiszta játékot, és rögtön rögzítették az eredményeket online, illetve papírformátumban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában