nagyszerű kikapcsolódás

2018.08.23. 08:30

Látványos műsor lesz a daruszentmiklósi falusi fesztiválon!

Falusi fesztivált rendeznek a községben, reggeltől estig tart a mulatság. Falusi fesztivál lesz Daruszentmiklóson szombaton a Faluparkban!

Pekarek János

Fotó: facebook

A program reggel kilenc órakor kezdődik, akkor lehet nevezni az íjászversenyre. Tízkor Andi bohóc lép fel, majd Greguss Anikó, később Szentesi Miklós műsora következik. Negyed egykor ismét Greguss Anikó jön, akit a helyi Sárgarózsa nyugdíjasklub tagjai követnek. Fellép a Dunakömlődi Nyugdíjas Szövetség Félnótás nevezetű nótaköre, Czuppon Péter, a Daruszentmiklósi tánccsoport és a Széchenyi Zsigmond Általános Iskola csoportja. Fél háromkor eredményhirdetés következik, amelyet tombolasorsolás követ, aztán Polgár Peti, az Energia Positiva szambashow, a Simon-Szuszits zenekar, Raul, a Suhancok, Mohamed Fatima, Mohácsi Brigi, a jó Laci betyár következik. Végül este tizenegykor utcabál, amelyhez a Csíkkozmási Tequila Band szolgáltatja a zenét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában