hagyomány lett a találkozó

2018.07.25. 15:30

Motorok zúgtak a perkátai kastélykertben

Horváth Dóri

A visszatérést követően kezdetét vette a megnyitó ünnepség, amely során elsőként Fuchs Norbert, a Perkátai Régiség Gyűjtő Egyesület alelnöke köszöntötte az összegyűlteket. Megkért mindenkit, hogy a közlekedési szabályoknak megfelelően közlekedjen és ismertette a délután programjait a motorosokkal.

fotó: Horváth Dóri

Somogyi Balázs polgármester szintén köszöntötte a jelenlévőket, s örömét fejezte ki, hogy az egyesület ismét színvonalas programot állított össze. Bozai Márton plébános megáldotta a részt vevők járműveit és biztonságot utat kívánt számukra a felvonulásra, mely ezt követően el is indult, s Seregélyes Szőlőhegy, Seregélyes, Sárosd és Szabadegyháza településeket érintette, továbbá az egyesület koszorút helyezett el a Fejér Megyei Közúti Baleseti Emlékhelynél. Sárosdon továbbá Dunkl Gergely polgármester látta vendégül a felvonulókat.

fotó: Horváth Dóri

Ujfalusi Pál, a Perkátai Régiség Gyűjtő Egyesület elnöke elmondta, hogy a hatodik motoros napon töretlen volt a részvétel. Sokan tértek vissza hozzájuk, akiket már a barátaiknak hívhatnak. Ameddig igény van rá, szeretnék megszervezni ezt a programot nyaranta.

A visszaérkezés után is izgalmas programokkal készültek az egyesület tagjai vendégeik számára. Motoros ügyességi verseny, motor hang- és szépségverseny egyaránt várt mindenkire, továbbá bemutatót tartottak a Sárosdi Bikák is. Az este során a Jump Rock Band adott jó hangulatú koncertet.

fotó: Horváth Dóri

A rendezvény szervezésében az egyesület tagjai köszönetet mondanak minden olyan személynek, aki hozzájárult annak sikeres megvalósításához!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában