World Top Model

2024.03.09. 16:00

Rangos nemzetközi versenyen bizonyított a dunaújvárosi szépség

Fontos mérföldkőhöz érkezett karrierjében a dunaújvárosi Horváth Lilla, hiszen előbb megnyerte a World Top Model Hungary 2023 hazai döntőjét, amivel kivívta a lehetőséget, hogy a szuperdöntőn képviselhesse hazánkat Monte Carloban, majd tisztesen helytállt ezen a nemzetközi megmérettetésen, ahol hasznos tapasztalatokkal lett gazdagabb.

Varga Zsófia

Fotó: Attilio Quaranta

Az utazás előtti napokat hogyan viselted, milyen érzésekkel indultál útnak Monte Carlo-ba? 

Nagyon vártam mind a versenyt, mind pedig az utazást. A versenyek hangulatában már van rutinom, de nem repültem még egyedül ezért ez egy külön feladat volt, amivel meg kellett birkózzak, végül minden úgy ment ahogy elterveztem.

Fotó: World Top Model

Milyen volt a hangulat, hogyan fogadott a többi ország döntőse? 

A hangulat mindig jó volt bárhol voltunk. A világ sok országából érkeztek a modellek, más és más szokásokkal, kultúrával, mégis egy nagy családként éltük át az eseményeket. Együtt nevettünk, készültünk a fináléra, gyakoroltunk a show-ra. A lányok kedvesen fogadtak, mindenkivel megtaláltam a közös hangot.

Hogyan épült fel a program Monte Carlo-ban? Gondolom voltak a kötelező programok, jutott azért idő egy kis városnézésre? 

Mindennap korán keltünk és egyből kezdődtek is a programok. A ruhapróbákkal a kifutó bejárásával, a koreográfia gyakorlással sok időt töltöttünk a Twiga rendezvényközpontjában. Felfedezni Monte Carlo-t szinte esélytelen volt az időhiány miatt, de egyetlen alkalommal anyukámmal, aki a versenyem napján jelen volt és Ausztriából érkezett hozzám, sikerült egy órát nézelődni. A tempó feszített volt, így nem volt idő a szabad programokra.

Fotó: World Top Model

 A döntőn milyen érzés volt végigvonulni a kifutón? Milyen előérzeted volt a végkifejlettel kapcsolatban és végül ez mennyire jött be? 

Mint mindig a kifutón próbáltam teljesen magamat adni. Ott csak én vagyok és ott csak magamra kell koncentrálni. Olasz designerek különböző ruha kollekcióit mutattuk be. Pozitívan álltam a végeredményhez, mindenre fel voltam készülve. Nagyon jól éreztem magam és büszke vagyok, hogy idáig eljutottam. Minden szempontból tanulságos volt ez a verseny. Egyáltalán nem szomorkodom, mert nem nyertem meg, hiszen már önmagában az felemelő, hogy sok ország legjobbjaival részt vehettem egy ilyen rangos versenyen.  

Fotó: World Top Model

Mi lesz a folytatás, indulsz-e megmérettetésen mostanában? 

A terveimről egyelőre nem beszélnék. De annyit elárulhatok, hogy természetesen lesz folytatás és nincs megállás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!