Bulvár-celeb

2023.12.12. 12:11

Komoly betegséggel küzd Kóbor János lánya

A fiatal lány most egy videót osztott meg követőivel, melyben elárulta, hogy komoly gondokkal küzd, ezzel a videóval szeretné felhívni mások figyelmét, hogy ne kerüljenek az ő helyzetébe.

Forrás: Instagram

Megdöbbentő dologról beszélt a 16 éves Kóbor Léna egy TikTok-videóban, melyben elárulta, hogy komoly egészségügyi problémái lettek egy erős gyógyszertől, amit bőrgyógyászától kapott a tinédzserkori pattanások ellen. Az Omega náhai énekesének lánya elmondta, hogy annak ellenére, hogy érdelődött a mellékhatásokról, mégsem mérte fel jól a helyzetet, így elkezdte szedni a készítményt.

Külön elmentem a bőrgyógyászomhoz egy órára, ő pedig elmondta az összes létező mellékhatást. Olyan mellékhatások is vannak például, hogy nem lehetsz terhes, amikor szeded a gyógyszert, mert a magzat biztosan beteg lesz. Szóval tényleg nagyon erős ez a gyógyszer, hámlani kezd a bőröd, a szád, nem szabad a napra menni" - magyarázta a videóban Kóbor Léna, aki ennek ellenére nem gondolta, hogy a gyógyszer a mentális állapotát is ilyen nagy mértékben befolyásolhatja.

Minden egyes nap azt éreztem, hogy minden percben sírhatnékom van, de tényleg, minden percben.

Az iskolában én nem szeretem kimutatni, hogy ha valami problémám van, valami bajom van, ezért konkrétan eljátszottam, hogy milyen jó kedvem van, milyen vidám vagyok. Amikor utána este hazaértem, összeestem, nem bírtam. Ez a színjáték annyit kivett belőlem, ezért este minden nap zokogtam. Nem tudtam megmondani, hogy mi miatt sírok, miért vagyok rosszkedvű, ez volt a legijesztőbb" - magyarázta a videóban a fiatal lány, aki rájött, hogy a gyógyszer mellékhatása a megváltozott hangulat, ezért orvosával megbeszélte, hogy azonnal abbahagyja annak szedését

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!