Foci

2015.10.25. 20:18

Három góllal nyert a Bonyhád

Dunaföldvár - A Zeusport Dunaföldvár FC a Tolna megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban vasárnap a Bonyhádot fogadta. A rangadót a vendégek nyerték 3-0-ra.

Agárdy Csaba

Dunaföldvár - Bonyhád
0-3 (0-1)

Dunaföldvár, 300 néző. Vezette: Szappanos, Juhász, Álló.

Dunaföldvár: Nagy G. - Papp A., Pasker, Princz, Schulteisz, Berényi (Kiss P. 32. perc), Fehér, Huszti (Szement 77. perc), Farsang P. (Ferencz 77. perc), Széles, Horváth Á. Vezetőedző: Farsang János.

Góllövők: Pap R. (6., 92. perc), Máté (47. perc).


Gyorsan gólt kapott a rangadón a Dunaföldvár, hiszen még hat perc sem telt el, amikor a vendégek megszerezték a vezetést. A földváriak az egész mérkőzésen rohantak az eredmény után, de egyszer sem sikerült a kapuba találniuk. A 75. percben Princz Zoltán kihagyott egy tizenegyest.

A rangadót megérdemelten nyerte a Bonyhád
Fotó: Ady Géza

Farsang János, a Dunaföldvár edzője: - Megérdemelten nyertek a vendégek, de a háromgólos különbség túlzás. A végén már nagyon kinyíltunk. A Bonyhádnak volt egy Pap Rolandja, aki paksi nevelés, és NB I-es szintű játékos, de huszonkét évesen úgy döntött, csak hobbiból futballozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!