Foci

2015.10.27. 21:11

Fehér Zsolt, a dunaújvárosi futsal csapat vezetőedzője nagyon büszke a játékosaira

Dunaújváros – Nem várt bravúros győzelmet aratott hétfőn este Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata a bajnoki címvédő Győri ETO otthonában. A dunaújvárosiak 7-5-re nyertek.

Agárdy Csaba

A nagy siker másnapján értékelte az eseményeket Fehér Zsolt, a dunaújvárosiak vezetőedzője. – Nem várt sikert arattunk, a mérkőzésnek nem mi voltunk az esélyesei. Viszont a csapat nagyon jól és nagyon motiváltan játszott. Az is igaz, hogy nagyon komolyan felkészültünk a győri csapat játékából. Nagyon büszke vagyok a fiúk teljesítményére, arra meg mindenképpen, hogy 5- 3-as győri vezetés után tudtunk fordítani idegenben. Történt mindez egy olyan csapat ellen, amely Bajnokok Ligája döntőjére készül. Mindenképpen szeretném kiemelni azt, hogy Győrben külföldi az edző, hét légiós játszik náluk. Mi viszont most bebizonyítottuk, hogy a magyar fiatalokra is lehet számítani. Nem kell sok pénzért légiósokat igazolni. Persze helyén kell kezelni a dolgokat, nem szabad elszállnunk. Azt viszont talán kijelenthetem, hogy jó úton haladunk. Tavaly a csapat az NB I újoncaként bekerült a felsőházi rájátszásba, ahol ötödik lett. A szezon előtt azt mondtam, hogy minimum célunk az, hogy ezt az eredményt megismételjük, de képesnek tartom a csapatot arra, hogy előrébb lépjen. A győri győzelem után talán egy kicsit megnőtt az étvágyunk, gondolkodhatunk előkelőbb helyezésben is. De nagyon messze még a bajnokság vége és mint említettem ezt a bravúros győzelmünket helyén kell kezelni. Azonban azt ki merem jelenteni, hogy bizakodva nézhetünk a jövőbe, sok szép győzelmet fog még aratni ez a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!