Foci

2012.08.25. 04:06

NB III foci: Hazai csörte

Székesfehérvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Duna-csoportjában hazai környezetben is bemutatkozik a Videoton II együttese, a Dráva-csoportban pedig a DPASE fogadja ellenfelét.

Bobory Balázs

Újoncnak számít a harmadik vonalban a Videoton II, a keret tagjai pedig épphogy kinőtték az U19-es korosztályt, immár a felnőttek között kell bizonyítaniuk. Az átállás időigényes feladat, tudja ezt a vezetőedző, Komjáti András, ezzel együtt a piros-kékek szombaton, 15.30-tól Felcsúton szeretnék megszerezni első pontjaikat a vendég III. Kerület ellen.

Ugyancsak megmutatja magát hazai környezetben a Dunaújváros, amely magabiztos sikerrel kezdte a szezont Balatonlellén, most pedig a Dombóvárt szeretné legyűrni szombaton, 16.30-tól  otthon.

A Bakony-csoportban 1-0-ás hazai győzelemmel kezdő Mórra kellemetlen, hosszú kirándulás vár ebben a hőségben, Sebestyén Ferenc együttese szombaton, 17 órakor a Sárvárhoz látogat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!