Optimistán áll a brazil sztár a folytatáshoz

2022.11.27. 17:00

Javult Neymar bokája, lehet hogy játszhat Kamerun ellen

Az O Globo című brazil lap értesülései szerint az elmúlt 48 órában annyit javult Neymar sérült bokája, hogy lehetséges, hogy a Kamerun elleni utolsó csoportmeccsen pályára léphet.

H. Á.

Lehet, hogy hamarabb visszatérhet a vártnál

Fotó: AFP

Az O Globo munkatársa, Diogo Dantas vasárnap reggel, a Twitteren közzétett bejegyzésében arról ír, hogy az „elmúlt 48 órában sokat javult Neymar bokája, így van némi remény rá, hogy akár már Kamerun ellen pályára léphessen. Az elvégzett fizioterápiának köszönhetően sokat apadt a duzzanat, így a játékos is optimistán áll a folytatáshoz”.

Ugyanakkor szintén az O Globo ír arról is, hogy milyen eredményeket ért el a brazil válogatott az elmúlt években Neymar nélkül. A 30 éves támadó a selecao 2018-as vb-búcsúja óta 19 válogatott meccset hagyott ki, ezek 73 százalékát nyerte meg a dél-amerikai csapat – Neymarral felállva viszont meccseinek 85 százalékán diadalmaskodott az oroszországi torna óta.

Brazília legközelebb hétfőn, Svájccal játszik a világbajnokságon – akkor még biztosan Neymar nélkül –, majd pénteken Kamerun ellen zárja a csoportkört.

A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei:  

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022  

Tippeljen ön is:  

https://www.duol.hu/foci-vb-2022/2022/11/ki-nyeri-a-katari-2022-es-labdarugo-vilagbajnoksagot-szavazzon  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!