Dunaújváros

2017.03.22. 20:25

Előnyben a Baracsról szóló cikkek

Dunaújváros - Szadeczkyné Rédl Julianna nemcsak fantasztikus receptekkel örvendeztet meg bennünket rendre a PLT-s szakácskönyvekben, hanem egyben lapunknak hűséges olvasója is.

DH-információ

- Pontos dátumot nem tudok mondani, de már nagyon régóta előfizetője vagyok a Dunaújvárosi Hírlapnak. Nem indulhat anélkül a napom, hogy át ne böngészném az újságot. Természetesen a településemről, Baracsról minden hírt betűről betűre elolvasok, de bevallom töredelmesen, hogy a sport nem tartozik az érdeklődési körömbe, úgyhogy azt inkább átlapozom.

Imád sütni - Szadeczkyné Rédl Julianna mesés receptgyűjteményéből néhány a PLT szakácskönyveiben is megtalálható Fotó: Zsedrovits Enikő

Viszont örömmel olvasok háztartási praktikákról, új receptekről, esetleg kertészkedéshez hasznos információkról szóló cikkeket - mesélt nekünk olvasási szokásairól Szadeczkyné, aki a Hírlap rejtvénymagazinját is rendszeresen megfejti. Arra a kérdésünkre, hogy nyert-e már vele, így válaszolt: - Eddig még nem. Lehet, hogy az a bökkenő, hogy még egyszer sem küldtem be...?! - tette hozzá mosolyogva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!