Dunaújváros

2016.09.15. 14:48

Barta az új képviselő

Dunaújváros - Lapunk korábbi számaiban, több ízben is olvashattak arról, hogy Pintér Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi képviselője országgyűlési képviselőként folytatja politikai tevékenységét.

Szabó Szabolcs

A Jobbik csütörtökön mutatta be Barta Endrét, aki Pintért váltja majd a helyi közgyűlésben.

- A helyi és az országos választmány is rábólintott Barta Endre jelölésére, aki az utóbbi években rászolgált a párt és a szavazók bizalmára. Barta éveken át foglalkozott a devizahitel-válság miatt bajba került családokkal, valamint a helyi és országos korrupciós ügyekkel - fogalmazott a tájékoztatón Pintér Tamás, aki kiemelte, Barta Endre személyében egy dolgozni tudó és akaró, határozott fiatalember kerül majd be a helyi testületbe.

Pintér Tamás országgyűlési képviselő, mellette utóda, Barta Endre, aki a városi közgyűlésben dolgozik majd a jövőben Fotó: Zsedrovits Enikő

- Sajnos számos olyan korrupciós ügy van jelenleg is, amely bosszantja a választópolgárokat. A Jobbik képviselőjeként célom, hogy ezen ügyeket mielőbb feltárjam, és igazságot szolgáltassuk. Korábbi választási programom része volt a közösségépítés. Úgy látom, a mai globalizált világban az embereknek igazi közösségekre van szükségük. A jövőben ezért is dolgozom majd a Jobbik színeiben, a közgyűlésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!