Dunaújváros

2016.04.14. 17:40

Margit néni már 95 éves

Dunaújváros - Kiss Györgynét, Margit nénit köszöntötte 95 születésnapján Gombos István humán ügyekért felelős alpolgármester.

Körmendi Erzsébet

Hogy repül az idő... Mintha most lett volna, hogy a város vezetői a 90 születésnapján köszöntötték Kiss Györgynét, Margit nénit. Pedig már öt éve annak.. Április 12-én ugyanis a 95. születésnapja volt városunk kedves szépkorújának. Margit néni Baracson született, és tíz évvel ezelőtt, 2006-ban költözött Dunaújvárosba. Sokáig élt Kisszentmiklóson is. A szülei földműveléssel foglalkoztak, a nyomdokukba lépett Margit néni, ő is a téeszben dolgozott. Férje idővel a vasműt választotta munkahelyéül, onnan is ment nyugdíjba.

Margit néni fantasztikus háziasszony és anya is, aki imádja a családját: öt gyermeket nevelt fel, mindegyikükre nagyon büszke. Lánya családjával él, ők vigyáznak rá most már. Nagy szeretettel mesél 14 unokájáról, 11 dédunokájáról és egy ükunokájáról, akik szebbé teszik napjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!