Dunaújváros

2015.06.11. 16:20

25 éve írta a Dunaújvárosi Hírlap: Szépségverseny a Béke Orfeumban, sikerrel

Dunaújváros – Új hitelkonstrukcióval próbálnának elmozdulást elérni a lakásfronton, szólt a 25 éves híradás.

Pekarek János

Az MDF és a Fidesz helyi szervezete közösen kíván fellépni a Dunaújvárosban is egyre égetőbb lakásgondok enyhítése érdekében – írta a Dunaújvárosi Hírlap 1990. június 12-én. – Ők is a családalapító fiatalok helyzetét ítélik a legsúlyosabbnak, ennek enyhítését azonban a meglévő lehetőségek ésszerűbb kihasználásával szükségesnek és lehetségesnek tartják. A két párt értesülése szerint körülbelül ötven üres lakás van a városban, és több százra tehető azoknak a száma, amelyeket az OTP nem vásárol vissza.

Az MDF-Fidesz javaslat lényege, hogy egy speciális, az eladó, az OTP és a vevő egymást kiegészítő, de nem találkozó érdekeire alapozott hitelkonstrukció bevezetésével kell elmozdulást kezdeményezni a lakásfronton.

Vidám hangulatban ünnepeltek szombaton az építők a 26. ÁÉV Duna-parti csónakházában.

Szépségversenyt rendeztek szombaton este a Béke Orfeum színpadán a Café de la Paix (?) sorozatban. Miss Arena választatott a műsorban: a hölgyek fotói alapján az olvasók szavazhattak, ki kerüljön a gálaműsorba. A hölgyek tehát nem profik: háziasszonyok, feleségek, stb.

Soron kívüli leszerelések lesznek, jelentette be Keleti György, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője. Augusztus elejéig leszerelik az egy- illetve kétgyerekes sorkatonákat, akik tavaly májusban, augusztusban illetve novemberben, vagy idén februárban vonultak be. Leszerelik a felsőfokú végzettségű és előfelvételis katonákat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!