Dunaújváros

2014.10.09. 18:50

Cserna Gábor büszke a városban elért eredményekre

Dunaújváros - Kampányzáró sajtótájékoztatót tartott a Fidesz helyi szervezetének elnökeként Cserna Gábor.

Körmendi Erzsébet

Három választáson vagyunk túl február óta. Cserna Gábor mindenekelőtt megköszönte a média képviselőinek a türelmét, együttműködését. Mint mondta: nem mindegy milyen kormány vezeti az országot, kik képviselik hazánkat az uniós döntéshozataloknál, és helyben pláne lényeges, hogy milyen városvezetést eredményez majd a vasárnapi választás. A pártelnök büszke azokra az eredményekre, amelyeket többségi frakciójuk elért az elmúlt négy évben. Akkor jó a város vezetése, ha a polgárokkal együttműködve valósítja meg az elképzeléseit, és ebben segítségére van a kormányzat is - mondta Cserna.

Az Előttünk a város, mögöttünk a kormány szlogennel indították a négyéves ciklust és ezzel is zárják mégpedig az eredmények fényében. Említette az adósságkonszolidációt, a három ütemű rezsicsökkentést. Felidézte, hogy megválasztása utáni első napokban Táborállás partfalomlása igényelt tőle hatékony polgármesteri döntéseket, és a partstabilizálásban is számíthattak a kormány támogatására. A beruházások közül a kórházi műtőblokkot és a főtér átépítését emelte ki, és szólt a munkahelyteremtést szolgáló, a vasműs munkahelyek megóvó lépésekről. Említette, hogy jövő héten aláírják a szerződést egy ötezer új munkahelyet létesítő cég letelepedéséről, amelynek megnevezésére nem kapott felhatalmazást. Ám ha lehetősége lesz rá ami vasárnap este dől el akkor sajtótájékoztatón jelentik majd be a jó hírt a cég vezetőivel közösen.

A Fidesz aktivistái dolgoznak most is, hogy folytatódjon Dunaújváros fejlődő pályája - zárta Cserna Gábor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!