A DH egypercese

2017.05.01. 16:59

A DH egypercese: Családi idill - vacsora

Én ma nem, köszi, tudod, húsvét óta diéta.

Szabó Szabolcs

Azért a maradék sonkát még előveheted. Mi az, hogy nincs? Már megint csak ez a melegszendvics, ez megy három hete, legalább az uborkát edd meg hozzá. Hol a torma?

A héten már háromszor mosogattam, ez már jobb eredmény, mint a tavalyi egyéni rekordom. Szerinted ez vicces? Mondtam, hogy nem kell azonnal kidobni az újságot, csak mert múlthavi.Nem, nem hívtam vissza a Jociékat, majd úgyis összefutok velük. Persze, gondolom, hogy hol.

Te meg a körmöshöz jársz, nekünk is kell valami mentális kikapcsolódás. Na, akkor ezt hagyjuk.Szerintem is. Össze kell írni már végre, hogy mennyi palánta kell. No, mi van, reaktiválta magát a városi díszgazda. Tavaly már trágyáztam is. Láttam: zacskóból. Kiskert, nagy akarat. Megint elfogyott a popcorn?

Azt hittem fogyózol. Én is, de ez most nem számít, majd lekardiózom. Látom, milyen figyelemmel halad a paleós étkezésed. Részben megreformáltam. Ezt is?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!