A DH egypercese

2017.10.05. 06:45

Tank nevezetű kocsi

Nyilván létező piaci igényekre reagálva előállt első SUV-kategóriás szabadidőautójával a Rezvani Motors, írja az origo.

Pekarek János

Luga gyakorlótér, 2017. szeptember 18. Az orosz védelmi minisztérium által közreadott kép orosz harcjárművekről a Zapad (Nyugat) 2017 elnevezésű orosz-fehérorosz hadgyakorlaton az oroszországi Leningrád régióban lévő Luga gyakorlótéren 2017. szeptember 17-én. A szeptember 14. és 20. megrendezett, védelmi és terrorelhárító hadgyakorlaton 12 700 katona és 680 harcjármű, 70 repülőgép és 10 hajó vesz részt, Fehéroroszországban és Oroszország három régiójában. (MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium)

(Hallotta már valaki e jeles autógyártó nevét?)

A gép 6,4 literes V8 motorral rendelkezik, legnagyobb teljesítménye ötszáz (!) lóerő, versenyképessé teheti még az, hogy szériafelszerelésként jár hozzá a négykerékhajtás – de igazán feltűnő benne a karosszéria vonalvezetése, és ha minden igaz, akkor annak a teherbírása is, amelyet mindennél jobban jellemez a jármű típusneve: Tank...

További tartozékok lehetnek a hőkamerás éjjellátó rendszer, illetve a golyóálló karosszéria.

Ezekután nem lehet csodálkozni azon, hogy a típus induló ára 47 millió forintot tesz ki.

Ismerek olyan országokat, ahol az efféle járgány mondhatni alapfelszerelés ahhoz, hogy valaki a közutakra merészkedjen. Elsősorban Dél-Amerikában.

Ennek ellenére úgy sejtem, hogy hamarosan a mi útjainkon is megjelenhet. Két okból. Az egyik, hogy a feltűnés nálunk sokaknak nagyon fontos. A másik, hogy ők rosszul is vezetnek...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!