Rengeteg a gaz a körforgalomnál (frissítve)

Dunaújváros - Közlekedési anomáliákat és gazos telket említ olvasónk a vasútállomás felőli körforgalom közvetlen környezetében.

Szabó Szabolcs


„Mellékeltem egy fotót, melyen bal oldalt a mi telephelyünk látható amint szépen rendezetten le van nyírva a gaz, jobb oldalt viszont a másik oldal látható. Remélem nem is kell hozzáfűznöm semmilyen kommentet ehhez” - részlet Bogó Tamás olvasónk leveléből.

Az olvasónk által küldött elektronikus levelében olvasható:  "Nap mint nap szembesülök azzal a ténnyel, hogy a hajléktalanszálló lakói az út közepén kelnek  át a büféhez az autók között,  előbb-utóbb még baj is lehet belőle. Számomra megdöbbentő az a tény, miszerint úgy adták át ezt az épületet, hogy semmiféle gyalogos átkelőhelyet nem létesítettek előtte." Majd így folytatja a vasútállomás felőli bejáró és körforgalom közvetlen környezetében  található problémákat említve:  "Ha valaki gyalogosan szeretne kisétálni az áruházakhoz, akkor annak is hasonló vétségeket kell elkövetnie. Dunaújvárosból kijövet csak a vasútállomás bejárójáig van épített gyalogos útvonal, onnantól sajnos nincs összekötve a másik oldalon lévő gyalogos útvonallal, ami az üzletekhez vezet."

Levélírónk szerint a gépjármű közlekedés is felettébb érdekes. Hiszen, ha az út  másik oldalra át szeretnénk menni, akkor szabályosan az alábbi módon tudjuk ezt megoldani. "Jobbra indexelve kimegyünk a városból majd teszünk egy   kört a 6-os főúton lévő körforgalomban, miközben a csodás tájat figyelve ugyancsak azt láthatjuk:  méteres gaz van az árkokban.  Mindezek után szépen behajtok a városba ahol folytathatom utamat a város felé..." - zárja levelét olvasónk.

A vasútállomás felőli 6-os úton található körforfalom építése előtt és után is bőven volt dolga az útépítő szakembereknek. Hol betört az aszfalt, hol csőtörés miatt kellett újra és újra megépíteni az utat, amely az utóbbi években rendre hibamentesen szolgál. Kérdés kibírja-e az idei telet is?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!