Karaoke verseny Fehérváron: szeptember közepén lesz a helyi selejtező

Székesfehérvár - Tavaly 2 ezren jelenteztek az országból a karaoke világversenyre - árulta el Gábor Péter Yeti, a verseny hazai szervezője csütörtöki sajtótájékoztatóján. Mindenkit várnak!

Silye Sándor

Ez nem egy egyszerű kocsmaműfaj, igenis van helye a színpadon és profin is művelhető - mondta el Kis Kovács Luca és Szabó Gábor Dániel karaoke bajnokok ma azon a sajtótájékoztatón, ahol a Karaoke World Championship idei fehérvári selejtezőjére hívták fel a figyelmet a szervezők. Szakonyi Balázs itt hangsúlyozta: a helyi selejtező szeptember 15-én lesz  a The Club  West Side-ban, jelentkezni pedig a [email protected] lehet.


 
Cser-Palkovics András polgármester elvállalta a rendezvény  fővédnökségét, s kiemelte: az elmúlt években kiderült, hogy nagyon sok tehetséges ember él a városban, akiknek érdemes minden lehetőséget megragadniuk ahhoz, hogy a képességeiket megmutassák. Ez a verseny is egy ilyen lehetőség, amely nem mellesleg a buliról is szól. S ez így van rendjén. Luca és Gábor számára azonban ennél már jóval többet jelent a karaoke:
- Hamarosan az élőzene felé fordulok, már elkezdtem szervezni a zenekaromat is, amely amolyan romantikus bárzenét fog játszani - árulta el Luca, aki az írországi bajnokságon nyerte el a női magyar bajnok címet. Gábor a moszkvai megmérettetésen lett a férfi magyar bajnok, de azt reméli, ennél több is sikerülhet:
- Címvédésre készülök - árulta el a fiatalember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!