Eddig két dunaújvárosi vízilabdázó a válogatott keretben

A héten Spanyolországban edzőtáborozik a magyar női vízilabda válogatott, amelynek kerete még mindig nem végleges az olimpiai selejtezőre.

Gallai Péter

Merész András szövetségi kapitány együttese a múlt héten Dunaújvárosban gyakorolt az április 15-én kezdődő, trieszti, ötkarikás selejtezőre.  A csapat utána Szentesen, majd Budapesten folytatta a munkát, hétfőn pedig Spanyolországba utazott. A szakvezető elvileg már a végleges kerettel ment volna, de  kapusposzton még nem döntött. A mezőnyjátékosok névsora viszont végleges, amiben a két DF-Mex Motors játékos, Szücs Gabriella és Menczinger Kata helyet kapott, Illés Anna lett az itthonmaradó.  A harmadik dunaújvárosi, a kapus Kasó Orsolya szereplése viszont még nem dőlt el.  Merész ugyanis  megvárja az Amerikából érkező Bolonyai Flórát is. Mint a kapitány lapunknak elmondta, nem lesz egyszerű döntenie, ugyanis Kasó és Gangl Edina is egyformán jól teljesített az eddigiek során, viszont csak két hálóőrrel számol. A válogatott szombaton érkezik majd haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!