Angyali mosolyú kilencvenéves

A dunaújvárosi Margit nénitől tanulhatunk: nehéz élete ellenére lelkileg, fizikailag, szellemileg friss, tündéri kilencvenéves.

Körmendi Erzsébet

Margit néni  fiatalodott a legutóbbi találkozásunk óta - mondta Gombos István alpolgármester kedden az ünnepeltnek, dr. Gallé Gábornénak, akit az önkormányzat és a miniszterelnök nevében köszöntöttek a város elöljárói kilencvenedik születésnapján.

Margit néni szívélyessége, vendégmarasztaló bája valóban párját ritkítja. Lánya, Tálos Margit szerint az egész családnak a mama a mozgatórugója:  segít neki, a menyének és  az unokáinak is. Lányát kitakarított lakással, meleg vacsorával várja haza.  A szűken vett család négy háztartásból áll, Margit néni vasal mindenütt, kitakarít, ha kell bevásárol, főz... Olyan erő, kitartás, lendület és szeretet sugárzik belőle, amitől az ember új erőre kap. De a  teendők, a család mellett is jut ideje kedvenc időtöltésére, a rejtvényfejtésre, a versmondásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!