Dzsudzsák az Anzsi Mahacskalához igazol

Budapest – Orosz és magyar sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalával, s a 37-szeres magyar válogatott futballista jelenleg Olaszországban vesz részt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

MTI

Szerdán az orosz Szport Ekszpressz, valamint a Nemzeti Sport Online is arról számolt be, hogy a holland PSV Eindhoven 24 éves szélsője megállapodott az orosz bajnokságban legutóbb a 11. helyen végzett klub vezetőivel. Vörösbaranyai József, a játékos menedzsere az MTI érdeklődésére nem kívánta megerősíteni ezeket az információkat, annyit azonban elárult, hogy védence valóban Olaszországban vesz részt orvosi vizsgálaton.
   
Május közepén a Szport Ekszpressz azt adta hírül, hogy Dzsudzsákot Mahacskalába - Dagesztán fővárosába - várják, mivel sikerült megállapodnia a brazil Roberto Carlost is foglalkoztató Anzsival az átigazolásról. Dzsudzsák a Debrecenben kezdte pályafutását, majd 2008-ban a PSV Eindhovenhez igazolt, amellyel holland bajnoki címet nyert. Az eindhovenieknél meghatározó futballista lett, a mostani szezonban bronzérmet nyert a csapattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!