Azonosították az eltűnt Domanyek Tibor maradványait

Perkáta - Azonosították Domanyek Tibor maradványait: a perkátai határban tavaly nyáron eltűnt gazdálkodó csontjait a hantosi erdőnél találták meg szeptemberben.

Pekarek János

Megtörtént a DNS-azonosítása annak a csontváznak, amelyet tavaly szeptemberben Perkáta mellett,  az úgynevezett Parragi-erdő mellett találtak meg: az esetről -i számunkban írtunk. Az emberi maradványok egyértelműen a 47 éves Domanyek Tiboréi voltak, közölte szerkesztőségünkkel R. Szabó Ágnes,  a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi 2010. július 24-én  tűnt el. Az orvosszakértő nem tudta megállapítani a halál okát, viszont kizárta, hogy az idegen kéztől állt volna be.

A holttestet a perkátai önkormányzat költségén ismeretlenként temették el tavaly - a család most megadhatja számára a végtisztességet.

A szakértők azonosítottak egy másik ismeretlen holttestet is, amelyet a nagyvenyimi út mellett, a vasúti töltésnél  találtak éppen egy éve. Az illető azonos azzal a dunaújvárosi férfival, akinek eltűnését 2008. szeptember 2-án jelezték a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!