Többször is áram nélkül maradtunk

Karácsony előtt, közben és után is több jelentős áramkimaradás borzolta a kedélyeket a városban. Szerencse, hogy most kéznél voltak a gyertyák.

Boda András

December 23-án, csütörtökön este komor sötétségbe burkolózott a belváros jelentős része, a Barátság városrész, a Dózsa György út és a Technikum egyes részei. Nem működött a  közvilágítás, és a lakások is áram nélkül maradtak. Másnap ugyanezekben a körzetekben a tervezettnél is gyertyafényesebb lett a Szenteste...

A sorozatos problémákkal kapcsolatban az E-ON  Hungária Zrt. területi kommunikációs menedzserét, Varga Ivettet kerestük meg.

December 23-án a 37. számú, a tejüzemnél lévő  transzformátorállomás gyűjtősínének zárlata okozott 1 óra 26 perces áramszünetet. Az üzemszünet kezdete 16.54, vége 18.20 órakor volt.

Másnap, 24-én este újabb zárlat okozott áramszünetet 18.26-tól 19.40-ig ugyanezen a területen, közel háromezer ügyfelünket érintve. Érintett ügyfeleinktől ez úton is elnézést kérünk az okozott  kellemetlenségért. 

Ha a szolgáltatáskimaradásban érintett ügyfeleink úgy vélik, az üzemszünettel összefüggésben káruk keletkezett, kártérítési igényüket írásban kell eljuttatniuk az E.ON Ügyfélszolgálati Kft. felé (7602 Pécs, Pf. 197). Meg kell adniuk a pontos dátumot, amikor  vélelmezett káruk keletkezett, és hitelt érdemlően igazolniuk kell a kár összegét. A panaszok kivizsgálása után, ügyfeleinket írásban tájékoztatjuk az eredményről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!