Nincs is már gödör

A hivatal malmai villámgyorsan őrölnek. Szinte még ki sem mondták a Görbe utcaiak, hogy beszakadt az úttestjük, kikarózták a gödröt, meg kellene javíttatni, nehogy valaki lábát törje a mélyedésben - már el is készült a munka.

Körmendi Erzsébet

Kedd, 14:43 perc: Nincs is már gödör

A hivatal malmai villámgyorsan őrölnek. Szinte még ki sem mondták a Görbe utcaiak, hogy beszakadt az úttestjük, kikarózták a gödröt, meg kellene javíttatni, nehogy valaki lábát törje a mélyedésben - már el is készült a munka.

A városüzemeltetési és fejlesztési iroda munkatársai a bejelentés nyomán azonnal intézkedtek, megrendelték a térköves burkolat helyreállítását. A kivitelező sem tétlenkedett így a Görbe utca 2. előtt ma már újra biztonságosan lehet közlekedni.



Beszakadt az úttest a Görbe utcában
 

A Görbe utca lakói egy bottal jelölték meg az úton keletkezett gödröt, nehogy valaki belelépjen, vagy autóval belehajtson, és valami baja legyen.

Tóth Gáborné szerint előre tudták, hogy be fog szakadni az úttest a Görbe utca 2. számú lépcsőháza előtt  látni lehetett a burkolaton, ahogyan a folyamat haladt előre. Előre bejelentették az önkormányzat  városüzemeltetési és fejlesztési irodáján a problémát: foglalkoznak vele, ígérte az ügyintéző, de a javítást illetően nem történt semmi, mondja  olvasónk.

Múlt héten megtörtént, amire számítottak: beszakadt az úttest. Tóth Györgyné ezt is jelezte az önkormányzat illetékesének. Tudja, a táborállási gondok  miatt nagyon sok teendőjük van a szakembereknek, a partfalomlás szinte minden idejüket leköti, viszont szeretné, ha a Görbe utcai burkolatra is szentelnének egy kis figyelmet. Az úttesten ugyanis nagy és mély gödör keletkezett. Kitörhet annak a gyalogosnak a bokája, aki nem néz a lába elé, amikor átmegy az úton, és véletlenül belelép a gödörbe. Vagy a másik eset: az autó futóművébe is kerülhet egy ilyen döccenő.

Szendrődi Tibor, a városüzemeltetési és fejlesztési iroda vezetőjének válaszából az derül ki: ha látványosan nem is kezdődött el a munka, dolgoznak a probléma orvoslásán. Az iroda munkatársa múlt hét végén járt a helyszínen, és intézkedett. Megrendelte az útburkolat helyreállítását, már csak arra várnak, hogy a kivitelező cég felvonuljon a munkaterületre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!