Halálos baleset a 73-as úton

Balatonfüred - Súlyos baleset történt a 73-as úton. A Nosztorinál délelőtt negyed tíz óra körül két autó frontálisan ütközött, a rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben az egyik sofőr, egy 23 éves veszprémi nő a helyszínen életét vesztette, további két személyt súlyos sérüléseket szenvedett.

duol.hu

A helyszínelés ideje alatt az utat mindkét irányba lezárták, csak fél 12-kor indult újra a forgalom - tájékoztatott minket Frankó Marianna sajtóreferens.

A naplo-online.hu elsődleges információi szerint a veszprémi nő Csopak felé haladt személykocsijával, a nosztori emelkedőnél előzésbe kezdett, s frontálisan ütközött egy szemből érkező személyautóval - mondta Frankó Marianna. A veszprémi nő a helyszínen életét vesztette. A mellette ülő középkorú nőt, valamint a másik autót vezető középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállították a Veszprém Megyei Kórházba.

A térségben továbbra is hódara esik, ami ráfagy az útra, az autók nyomvonalában érdemes haladni. Kérjük fokozott óvatossággal vezessenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!