Kirabolták az egyik lottónyertest Ercsiben

Ercsi - Még fel sem vették minden idők egyik legnagyobb lottónyereményét, máris betörtek egyikük lakásába Ercsiben - értesült a dh.

Dunaújvárosi Hírlap

A betörők műszaki cikkeket vittek el az ercsi rendőr házából - tudta meg a hirado.hu. 

14:50 perc: A lottónyertesek között állítólag egy tiszt és három zászlós található, a többiek tiszthelyettesek, az egyik rendőr Ercsiben lakik. A lap információi szerint hozzá törtek be, de a keresett milliókat nem találhatták, hiszen azt még fel sem vették a nyertesek, így a tettesek jobb híján műszaki cikkeket vittek magukkal. Németh-Kész Mónika Fejér megyei rendőrszóvivő megerősítette, hogy tudomása van az Ercsiben történt betörésről, de személyiségi jogok miatt arról nem adhatott felvilágosítást, hogy mindez az egyik lottónyertes rendőrnél történt-e vagy sem. 

 A városban valóban több helyen volt betörés a napokban, de a nem hivatalos információk szerint egyik kárvallott sem kedvezményezettje a legutóbbi nagy lottónyereménynek - értesült az fmh.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!