Háborús bombát találtak az M6-os autópálya kulcsi csomópontjánál

DH - Az M6-os autópályán Budapest felé a kulcsi csomópontnál világháborús lőszert találtak. A mentesítésig a főváros felé vezető sávokat a lezárták. A kulcsi és az adonyi csomópont között addig a 6-os főútra terelik a forgalmat.

Dunaújvárosi Hírlap

Hírek az utakról (16.30):

Az M0-s autóút M5-ös felé vezető oldalán a 10-es km-nél korábban két személyautó hajtott egymásnak. Ott három sáv van, a sérült autók a legbelsőt foglalják el, de így is torlódik a forgalom.

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a hajdúnánási csomópont közelében egy személyautó szalagkorlátnak hajtott. A 201-es km-nél a külső sávot lezárták.

Az M6-os autópályán Budapest felé a kulcsi csomópontnál világháborús lőszert találtak. A mentesítésig a főváros felé vezető sávokat lezárták. A kulcsi és az adonyi csomópont között addig a 6-os főútra terelik a forgalmat.

Folytatódik a csomópont felújítás az M0-s és az M2-es autóút csomópontjában. Mától – várhatóan egy hétig – Vác felől nem lehet az M2-es autóútról a Megyeri híd felé elkanyarodni, hanem továbbhaladva, a fóti vagy az M3-as csomópontban lehet visszafordulni a híd felé.

 Forrás: kozut.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!