Nyári haladék a feledékeny olvasóknak

Dunaújváros - E hét szombattól nyári szünetet tart a Ságvári utcai fiókkönyvtár. A zárva tartás idejére késedelmi díjat nem számolnak fel - tudta meg lapunk.

Szigeti Sándor

A nyári vakáció lassan a város közintézményeit is eléri.  Június 20-ától (tehát most szombattól) július 19-ig tart a Ságvári Fiókkönyvtárban a nyári szünet. Ez idő alatt a könyvtár zárva tart. Jó hír viszont a feledékeny olvasók számára, hogy a nyári szünet idejére késedelmi kamatot nem számolnak fel. A fiókkönyvtárba beiratkozott olvasók az egy hónapos szünet alatt a központi könyvtárból (Apáczai Csere János út 9.) kölcsönözhetnek dokumentumokat. Itt kell azonban megjegyezni, hogy a kölcsönözhetőség a DVD-ékre és a hangoskönyvekre nem vonatkozik. A fiókkönyvtárból kikölcsönzött olvasmányokat július 19 után ide kell visszavinni.   

Most szombattól változások lesznek a központi Felnőtt- és Gyermekkönyvtár nyivtatartásában is. A megszokottaktól eltérően június 20.  és augusztus 23. között szombatonként zárva lesz a központi könyvtár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!