Bulivan

2010.08.03. 12:16

Hatodik albumával jelentkezik Seal

Szeptember 20-án jelenik meg a világhírű dalszerző-énekes Seal legújabb albuma. A Seal 6: Commitment című nagylemez producere újra David Foster lesz, akivel a világsztár a Soul című kiadványán is dolgozott már együtt. Az album első kislemezdala a Secret című megható ballada, Seal legújabb szerelmes felvétele lesz.

Gyuricza Ferenc

A londoni születésű, eddig három Grammy-díjjal kitüntetett Seal felejthetetlen dallamú és egyéni szövegű dalokkal tölti meg hatoni albumát. A lemez producere, a 2008-as Soul című feldolgozásalbum hangzásáért is felelős David Foster szerint az énekes missziót teljesített a lemezfelvételek során, hiszen olyan zenei meglepetésekkel rukkolt elő, amely alapjaiban határozhatja meg a következő évek irányvonalát.

- Mindent teljes elkötelezettséggel csinálok az életemben - mondta a lemez kapcsán Seal. - A családomat, a saját jólétemet, és természetesen a zenei karrieremet is. Minden szerzemény személyes jelentéssel bír számomra, ezúttal is nagyon mélyre ástam magamban, és csak remélhetem, hogy a szerelem, a család és az elkötelezettség témája köré épülő dalaim meg fogják érinteni az embereket.

Több, mint két évtizedes karrierje során az énekes-dalszerző Seal immár 15 milliót meghaladó albumot adott el világszerte. Dalai többféle stílusban is sikeresek voltak, ám legtöbben a romantikus oldalát ismerik. Az 1994-es Seal II című albumon szereplő Prayer For The Dying, a Grammy-díjas Kiss From A Rose vagy a Don’t Cry, de a 2003-as Love’s Divine egyaránt kivívták maguknak a rajongók és a kritikusok elismerését.

 

Címkék#Seal#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!