Bulivan

2009.11.12. 12:53

Rhythm of the Night: Vissza a jövőbe!

Dunaújváros - November 14-én szombaton a Rhythm of the Night Back to the Future, avagy Vissza a jövőbe! névvel szervez újabb partit a Campus klubban, a hangulatfelelős Miss Siva és a Sputnik csapat lesz. A dh pedig jegyjátékkal kedveskedett a partiarcoknak!

PLT

Az est elmaradhatatlan házigazdái Elexi és Gergelyfi lesznek. A szervezők igérik, nem kis durranásban lehet részük, akik a szombat éjszakát ott töltik: mintegy 10000 Watt minőségi hangtechnika és különleges fényeffektek várják a nagyérdeműt - árulta el a részleteket Kertész-Farkas Ferenc, a buli egyik atyja. Füleket, szemeket tágra nyitni!

Most pedig következzen a dh játéka. Aki a két kérdésre helyesen válaszol, két páros belépő üti a markát - a ROTN jóvoltából.

1. Mi a ROTN hivatalos honlapjának elérhetősége?

a. http://www.myspace.com/rhythmofthenights" target="_blank"

b. http://rhythmofthenight.hu/" target="_blank"

c. http://rhythmofthenight.com/" target="_blank"

2. A fentebb említett két házigazdán kívül ki a dj-trió harmadik tagja?

a. ManicN

b. Jay Lumen

c. Mark'Off

A helyes megfejtések alapján Bieganski Alexandrát és Eliadesz Beátát sorsoltuk ki, nyereményük egy páros belépő a november 14-i buliba. Gratulálunk ezúton is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!