Belföld

2015.12.03. 06:22

Teljes terjedelmében ég egy gyömrői étterem

igyulladt egy étterem Gyömrőn, a Tó utcában, a katasztrófavédelem és a tűzoltók nagy erőkkel oltják, személyi sérülésről nem tudnak - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel csütörtök reggel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a kétszintes, ötszáz négyzetméteres étterem teljes terjedelmében ég, a helyi önkéntes, valamint a budapesti és a monori hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltják a lángokat. Azt még nem lehet tudni, hogy mi okozta a tüzet.

Tűzoltók dolgoznak Gyömrőn, a Tó utcában, ahol kigyulladt egy étterem 2015. december 3-án. Az ötszáz négyzetméteres étterem teljes terjedelmében égett. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Frissítés 11:20

Megfékezték a gyömrői az étteremtüzet

Eloltották azt a tüzet, amely csütörtök hajnalban egy gyömrői étteremben, a Tó utcában keletkezett - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel. Csámpai Attila elmondta, hogy az első jelentésekkel ellentétben az épület nem ötszáz, hanem háromszáz négyzetméteres volt, az ingatlan teljes terjedelmében égett. A fővárosi, a monori, az üllői és a gyömrői tűzoltók a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának irányításával dolgoztak az oltáson, amit nehezített, hogy több helyen beszakadt a födém. A tűzesetnek nincs sérültje. A lángokat megfékezték, jelenleg a várhatóan hosszabb ideig tartó utómunkálatok folynak. Az ügyben tűzvizsgálat indult - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!