Belföld

2014.06.10. 10:09

Kitoloncoltak két albán férfit Magyarországról

Illegális tartózkodás miatt kitoloncoltak két albán férfit Magyarországról - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Dobó Dénes elmondta: vasárnap reggel az Álmosd felől Debrecenbe közlekedő autóbuszra Kokadnál szállt fel két gyanúsan viselkedő férfi. Egy a buszon utazó szabadnapos rendőr telefonon értesítette a létavértesi határrendészeti kirendeltséget. A rendőrök a létavértesi buszmegállóban leszállították a járműről az albán állampolgárokat. A 20 és 27 éves férfiak nem tudták igazolni Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat. A járőröknek elmondták, hogy Kokadnál a zöldhatáron keresztül léptek az ország területére, és Nyugat-Európába akartak eljutni - ismertette a részleteket Dobó Dénes.

A rendőrök a két albán férfit tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt elfogták, előállították a létavértesi határrendészeti kirendeltségre, és hétfőn kitoloncolták az országból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!