Belföld

2013.07.30. 09:06

Frontálisan ütközött két kamion a 42-es úton, mindkét sofőr meghalt

Berettyóújfalu, Mezőpeterd - Frontálisan ütközött két kamion kedd hajnalban a 42-es főúton Berettyóújfalu és Mezőpeterd között, mindkét jármű vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI

Kovács Károly elmondta, a balesetet okozó magyar kamion áttért a szemközti sávba, ahol először érintőlegesen ütközött egy szlovák kamionnal, majd a mögötte érkező szintén szlovák kamionnal frontálisan.

Árokba borult, összeroncsolódott kamionok műszaki mentésén dolgoznak tűzoltók 2013. július 30-án a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán, ahol hajnalban a két teherjármű, egy szlovák és egy magyar kamion frontálisan összeütközött. A balesetben mindkét jármű vezetője a helyszínen meghalt. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A második szlovák jármű mögött haladó román kisbusz vezetője már nem tudott megállni, így ő is beleszaladt a pótkocsiba, de nem sérült meg.

Mindkét kamion az árokba csúszott, kiemelésük több óráig is eltarthat, így a rendőrség az érintett útszakaszt teljesen lezárta, várhatóan délutánig - mondta el Kovács Károly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!