Belföld

2012.04.12. 17:16

Két halottat találtak Tapolcán (frissítve)

Két holttestet találtak csütörtökön egy családi házban Tapolcán, a helyszínt a rendőrség egész nap vizsgálta. A szemle adatai alapján nem merült fel idegenkezűség gyanúja - tájékoztatta a Naplót a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A szomszédok nagy sikoltozást hallottak: a szülők sírva kiabáltak, hogy valaki megölte a gyermeküket.

Napló Online

Kómár Viktória elmondta, hogy a kettős haláleset kapcsán a tapolcai rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított, ennek keretében, igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálják a halál okát. Hozzátette: a rendőrség fokozottan ügyel a helyszínen zajló megemlékezés zavartalanságára.

A mentőszolgálat ügyeletese arról tájékoztatta a Naplót, hogy csütörtökön délelőtt tíz óra után kapták a riasztást. A helyszínre egy esetkocsi vonult ki, de nem tudtak segíteni, már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A szomszédok hívták a rendőrséget és a mentőket, miután sikoltozást hallottak a Kölcsey utcai házból. A város zsákutcáját lezárták.

Értesüléseink szerint a családfő fia és menye, két középkorú személy halt meg a tapolcai házban, de hogy milyen módon, arról nem kaptunk információt.

A rendőrség nem erősítette meg és nem is kommentálta azt az hírt, miszerint kábítószer- vagy gyógyszer-túladagolás lenne a halálesetek oka. Az utcában élők sem tudnak szinte semmit.

További részletek itt, a Naplo-online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!