Belföld

2009.11.02. 14:15

Késsel támadt a betegápolóra egy 17 éves fiú

Késsel életveszélyesen megsebesített egy betegápolót egy 17 éves fiú az egyik miskolci kórházban.

MTI

A Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője közölte: a nyomozás eddigi adatai szerint a mentőszolgálat munkatársai múlt csütörtökön hajnalban az egyik miskolci kórházba szállították a 17 éves fiút további kivizsgálásra. Az orvosi kezelőben a fiú a nála lévő késsel minden előzmény nélkül megtámadta az őt ellátó betegápolót. A 33 éves férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg - tette hozzá Dobi Tamás.
   
Mint elmondta, a bűncselekmény pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. A jelenleg is orvosi megfigyelés alatt álló 17 éves gyanúsítottat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
   
A Szinpetriben élő fiatalkorúval szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölési kísérlet bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!