Baracs

2014.04.28. 15:45

Játék, verseny, előadás Baracson

Baracs - Széchenyi expedícióval kezdődött a baracsi általános iskola névadóhoz kapcsolódó hete múlt szerdán.

Körmendi Erzsébet

A két héttel néptáncfesztivál is iskolai szervezés hagyományosan, ám az egybefüggő programok csak a tavaszi szünet utáni három napra estek a Széchenyi Zsigmond Általános Iskolában. Az intézmény névadója tizenöt évvel ezelőtt volt. Erre, valamint a nagy elődre emlékezve Széchenyi-expedíció volt szerdán, akadályversennyel, amelybe a pedagógusok igyekeztek becsempészni az erdőt, a mezőt és a vadászatot is. Délután aszfaltrajzversenyen bizonyítottak az alsósok.

A Brémai muzsikusok című vidám diákelőadás nagyon tetszett az óvodásoknak és az alsósoknak is. A fotó bal szélén a kutya szerepében Kurucz Dorka, mellette a macska Gál Anita

A sport jegyében telt a csütörtök: a délelőtti Széchenyi-futás után délután futballbajnokságot és tornaversenyt szerveztek, az utóbbin részt vettek a velencei diákok is. Különlegességként a Brémai muzsikusokat adták elő az iskola színjátszókörének diákjai a vidám mesejáték nagyon tetszett a meghívott óvodásoknak, az alsósoknak és a felsősöknek egyaránt.

Pénteken az alsó tagozatosok tankerületi szépíró és szépen olvasó, illetve a felsősök tankerületi környezetismereti vetélkedőjével zárult a hét.

A Széchenyi futóversenyen is bizonyítottak az iskola tanulói (Fotó: Széchenyi iskola)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!