rock and roll

2021.06.30. 14:00

Klubkoncerttel jelentkezett a dunaföldvári Hoffmann Kávéház

Ismét megpezsdítette a rock and roll a Hoffmann Kávéház közönségét Dunaföldváron. A túlságosan hosszúra nyúlt bezártság után csupa boldog ember töltötte el egy szombat estéjét a kellemes teraszon.

Balogh Tamás

Alaposan felkészültek az újrakezdésre ebben a belvárosi kávéházban. Külsőségeikben és ezzel a remek rendezvénnyel jó lendületet vettek az idei nyári szezonra. Hoffmann János, a tulajdonos érthetően elégedetten mesélt a terveikről is.

– Megpróbáljuk egy kicsit elfelejtetni a mögöttünk álló nehéz, vírusos időszakot, amiért nyolc hónapig zárva kellett tartanunk! Kihasználtuk az időt, és a belső terünket egy kicsit átalakítottuk, és fel is újítottuk. Azt tervezem, hogy rövidesen átadom a vállalkozást a fiamnak, én pedig visszavonulok majd a háttérbe. Ezért ezek a változtatások már az ő elképzeléseit tükrözik.

A S’Harp Elite, a hartai blues & rock együttes zenélt a kávéház teraszán Fotók: a szerző

– Örömmel látom, hogy feloldódtak a vendégeink. Az ő kedvükért szerveztük ezt a szezonnyitó bulit. A zenekar Hartáról érkezett, és sok odavalósi elkísérte erre a koncertre. Ez egy kora esti program volt, viszonylag szolid hangerővel, ezért bizakodok, hogy nem zavartuk vele a környékünkön élőket. Remélem, hogy ők és az utcán sétálók is élvezték ezt a kellemes zenét. A jövő hónapra is tervezünk egy hasonló rendezvényt. Az a Péter & Pál gitáros formáció lesz, ezek a muzsikusok régi, visszatérő vendégeink.

A zenekari pálya elején

A mindig, mindent a legjobban tudó színpadi hírnökök mint pályakezdő zenekart emlegették az ezen estén bemutatkozókat. Ehhez képest, bár érezhető volt az együtt eltöltött idejük rövidsége, de becsülettel megdolgozták, mi több táncba lendítették és megénekeltették az egybegyűlteket.

Arany Olivér, a S’Harp Elite, a hartai blues & rock együttes frontembere énekesként és szájharmonikásként vitte a zenekart és a közönséget egy közös, jó hangulatú buliba.

Hoffman János és a személyzete alaposan kiböjtölte az újrakezdést, és most sikerrel vették a rajtot

– Két éve, blueszenekarként indultunk, aztán hál’ Istennek a rock felé is elindultunk, amivel még színesebb koncerteket tudunk nyújtani. Amikor minden zárva volt, mi az alatt végig gyakoroltunk, aminek az eredményét ezen az estén is hallhattuk. Bízunk benne, hogy a közönség is hasonlóképpen fogja élvezni azokat, mint itt Dunaföldváron.

– Olyan dalokat választottunk, amiket szívvel-lélekkel tudunk előadni. Nagy örömünk, hogy ez átmegy a publikumra is, amellyel utána már egy úton járunk. Egyelőre a saját dalaink még nincsenek készen, de remélem, hamarosan jelentkezhetünk azokkal. A közös zenekari pályánk elején járunk, a fellépéseink száma biztatóan alakul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!